Skip navigation
Uw voorkeuren zijn nu opgeslagen.
Je kunt jouw contactvoorkeuren op elk gewenst moment bijwerken in het gedeelte Keep in touch van Mijn Dyson. Als je een Mijn Dyson-account hebt, kun je hieronder inloggen om alle contactopties te beheren (inclusief telefoon, sms en post).
Motief Dyson Pure Hot+Cool
Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator in woonkamer

Alleen luchtreinigers/verwarmingsventilatoren van Dyson werken door en door in een hele kamer¹

• Detecteeert deeltjes en gassen

• Haalt verontreinigende stoffen uit de lucht die u niet kunt zien

• Verspreidt gereinigde lucht tot in elke hoek van de kamer

• Analyseert en rapporteert verontreinigende stoffen in real time

 • 1 Om een hele woonkamer goed te reinigen en te verwarmen, gaat de Dyson Pure Hot+Cool™ luchtreinigingsventilator verder dan standaardtests door automatisch vervuiling te detecteren, zeer fijne verontreinigende deeltjes uit de lucht te halen en gereinigde en verwarmde lucht te verspreiden met behulp van Air Multiplier™-technologie.Het is de enige luchtreinigende verwarmingsventilator die op al deze onderdelen is getest.Getest op luchtverspreiding (DTM801), reinigingsdekking in een kamer van 81 m³ (TM-003711) en verwarmingsprestatie in een kamer van 35 m³ (DTM 961).

2 of 5 jaar garantie

Jouw Dyson-garantie

We blijven voor onze apparaten zorgen, ook nadat ze zijn verkocht. We bieden vijf jaar garantie op onderdelen van en arbeid aan onze sledestofzuigers, en twee jaar op snoerloze apparaten, föhns, luchtreinigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren.

Als je iets koopt via de Dyson webshop, kun je ervoor kiezen om jouw garantie automatisch te registreren, zodat je verder geen formulieren meer hoeft in te vullen. 

Gratis bezorging en retour

Gratis bezorging

Alle bestellingen worden gratis geleverd.

Reserveonderdelen en accessoires kunnen afzonderlijk bezorgd worden via standaard bezorging (3-5 werkdagen).

Mogelijke bezorgingstijden

Bestellingen die op werkdagen (maandag tot en met donderdag) vóór 14:00 zijn geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bestellingen in het weekend en op werkdagen na 14:00, worden binnen twee dagen geleverd.

Let op: Vanwege de huidige omstandigheden kan het iets langer duren voordat je de bestelling ontvangt. We streven ernaar de volgende dag te leveren, wegens drukte kan dit tot 2-3 werkdagen duren.

Gratis retour

Als je om een of andere reden het apparaat wilt retourneren, kun je het binnen 30 dagen nadat je het apparaat hebt ontvangen retourneren. Zonder bijkomende kosten.

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden, geld terug.

Bevalt het product niet, dan heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren.

Hoe kan ik het product retourneren?

Om de producten te retourneren, zul je ons na ontvangst van alle artikelen, de producten binnen 30 dagen met het bijgeleverde retourformulier en retourlabel terugsturen. 

In hoeverre mag ik het product testen om te besluiten of ik tevreden ben of dat ik het product wil retourneren?

Wanneer je een artikel koopt via de Dyson webshop, mag je het product thuis testen, zodat je de kenmerken en werking ervan kunt beoordelen. Bijvoorbeeld in het geval van een stofzuiger: je mag de stofzuiger inschakelen en testen op een deel van je huis om te zien of de zuigkracht voldoende is.

Als je echter besluit de machine in gebruik te nemen en je hele huis hiermee een paar dagen lang volledig schoon te maken, wordt dit niet langer als een test beschouwd. Als je na dergelijk gebruik toch besluit het product te retourneren binnen de bedenktijd van 30 dagen, kan Dyson een vergoeding vragen voor de waardevermindering van het product veroorzaakt door jouw extensieve gebruik dat redelijkerwijs niet nodig was om het product te kunnen beoordelen. 

Beste prijsgarantie

Dyson Prijsgarantie

Onze prijzen worden dagelijks gecontroleerd en gematcht. Je kunt erop vertrouwen dat Dyson.nl de beste prijs aanbiedt.
Als je binnen 7 dagen na aankoop hetzelfde model vindt dat door Coolblue, Bol.com, Krefel, Media Markt, HiFi of iBood voor een lagere prijs is geadverteerd, betalen we het verschil terug. Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-39208. 

 • Het product moet exact hetzelfde model zijn als op Dyson.be en op voorraad zijn bij één van de in aanmerking komende retailers.

 • Bewijs van de geadverteerde prijs door een gekwalificeerde Nederlandse retailer is vereist.

 • De volgende retailers komen in aanmerking: Media Markt, BCC, Coolblue, Bol.com (m.u.v. Dyson producten die niet rechtstreeks door Bol.com worden verkocht maar door een Plaza partner) en HiFi of iBood.

 • De prijsgarantie is niet van toepassing als jouw aankoop deel uitmaakt van een set dat ook afzonderlijk tegen de volledige prijs kan worden gekocht.

 • Restituties worden binnen 10 werkdagen verwerkt door onze klantenservice.

 • Het geadverteerde product moet nieuw zijn en in de originele verpakking. Belofte is niet van toepassing als het product is gereviseerd, opgeknapt, gebruikt, beschadigd, geretourneerd, in een open doos of een demonstratieproduct.

 • Dyson prijsgarantie is niet geldig op handdrogers, onderdelen en accessoires.
Licht dat in een woonkamer valt met detailopname van allergenen en verontreinigende stoffen

Verontreinigende stoffen kunnen zich ophopen in uw huis.Maar u kunt ze niet altijd zien.

De luchtkwaliteit binnenshuis kan zelfs 5x slechter zijn dan de luchtkwaliteit buiten.²

 • 2 Hulin e.a. Respiratory health and indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, okt. 2012.

Mogelijk schadelijke deeltjes en gassen bevinden zich overal in huis.Bijvoorbeeld:

Zeer fijne deeltjes en virussen

PM0,1

Industriële uitlaatgassen

• PM2,5

Bacteriën en schimmels

PM5,0

Pollen en allergenen van planten en bloemen

PM10

Tapijten, vloerkleden en vloerbedekking

Formaldehyde

Nare huishoudelijke luchtjes en kookdampen

Huishoudelijke luchtjes

Schoonmaakproducten en geurkaarsen

Benzeen en vluchtige organische stoffen

Gaskachels en uitlaten van auto's

Stikstofdioxide

X-ray-view van sensoren van Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator

Detecteert automatisch deeltjes en gassen en rapporteert daarover in real time

De Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator detecteert automatisch deeltjes en gassen in de lucht.

 • 3 Getest op filterefficiëntie met deeltjes tot 0,1 micrometer (EN1822).

Verspreidt gereinigde lucht tot in elke hoek van de kamer

Verwarmt in de winter.Zorgt voor verkoeling in de zomer.

Dankzij projectie van gereinigde, warme lucht over grote afstand wordt de kamer snel en gelijkmatig verwarmd.

Hoe we verder zijn gegaan dan de teststandaards van de sector om te zorgen dat de lucht tot in elke hoek van de kamer wordt gereinigd⁴

Traditioneel werden tests uitgevoerd in kleine ruimtes.Bij Dyson hebben we de test aangepast, zodat de ruimte overeenkomt met de woonkamer in een gezinswoning.

 • 4 Hulin e.a. Respiratory health and indoor air pollutants based on quantitative exposure assessments, European Respiratory Journal, okt. 2012.

Regel het klimaat in uw kamer rechtstreeks vanaf uw apparaat⁵

Op het ingebouwde lcd-scherm kunt u zien wat de temperatuur van de kamer is en welke deeltjes en gassen het apparaat heeft gedetecteerd.

 • 5 Vereist een apparaat waarop de app kan worden uitgevoerd, wifi of mobiele gegevensverbinding, Bluetooth 4.0-ondersteuning en iOS-versie 10 of Android-versie 5 (of hoger).De normale tarieven voor berichten en gegevensverkeer zijn van toepassing.

Smartphone op tafel die de Dyson Link-app laat zien

Complete controle, waar u ook bent

Stel het soort luchtstroom, de oscillatiehoe en de te bereiken temperatuur in - onderweg, op uw werk, of gewoon thuis op de bank.

Demonstratie van Dyson Link-app waarmee de luchtreiniger/verwarmingsventilator wordt bediend

Controles van de gebruiksduur van het filter, binnen handbereik

Uw app controleert zowel het 360° HEPA-filter als het actieve koolstoffilter, en informeert u wanneer u de filters moet vervangen.U kunt dus altijd controleren of uw luchtreiniger optimaal presteert.

Logo Amazon Alexa

Stembediening

U hoeft het alleen maar te vragen.Met behulp van een compatibele stembedieningsdienst kunt u uw apparaat bedienen met eenvoudige, gesproken instructies.⁶

 • 6 Vereist een apparaat waarop de app kan worden uitgevoerd, wifi of mobiele gegevensverbinding, Bluetooth 4.0-ondersteuning en iOS-versie 10 of Android-versie 5 (of hoger).De normale tarieven voor berichten en gegevensverkeer zijn van toepassing.

Download de Dyson Link-app.

Opengewerkte tekening binnenkant Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator met sensoren

Snel, veilig en efficiënt verwarmen

Zelfregelende keramische platen bevinden zich aan de voorkant van de versterker, om de lucht te verwarmen wanneer die het apparaat verlaat.De platen geleiden minder stroom wanneer zij verwarmen. Hiermee wordt voorkomen dat ze oververhit raken.

Opengewerkte tekening binnenkant Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator met thermostaatregeling

Thermostaatregeling

Wanneer de door u gewenste temperatuur is bereikt, stopt het apparaat automatisch met het verwarmen van de lucht. Hiermee wordt energie bespaard.Als de temperatuur begint te dalen, schakelt het apparaat de verwarming weer in, zodat de kamer op temperatuur blijft.

Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator met demonstratie van Air Multiplier™ technologie

Krachtige Air Multiplier™ technologie

Air Multiplier technologie levert een gelijkmatige en toch krachtige luchtstroom van ruim 290 liter per seconde, die gezuiverde lucht door de hele kamer laat circuleren.

 • 7 In maximumstand.Getest op luchtverspreiding (DTM 801), reinigingsdekking in een kamer van 81 m³ (TM-003711) en verwarmingsprestatie in een kamer van 35 m³ (DTM 961).

Opengewerkte tekening van het kleppenmechanisme in de Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator

Twee standen voor de luchtstroom

Het apparaat heeft twee aparte openingen die lucht via ofwel de voorkant ofwel de achterkant naar buiten laten stromen.Het kleppenmechanisme past de richting van de luchtstroom aan door een roterende plaat om de boog van de versterker te laten draaien.

Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator die koude lucht richt op vader en zoon

Voorwaartse luchtprojectie

Geeft een krachtige stroom verkoelende, gereinigde lucht via de voorkant.

Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator in verspreide stand in de woonkamer

Verspreide projectie

Het apparaat laat de lucht in een hoek van 45° aan de achterkant uit de ring stromen en creëert daarmee een meer verspreide luchtstroom.

Video over Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator

Ontdek hoe de Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator een kamer gelijkmatig sneller verwarmt

Verwarmt en reinigt de hele kamer

Luchtreiniger van een ander merk waarbij delen van de kamer verontreinigd en onverwarmd blijven

Wanneer luchtreinigers en verwarmingsventilatoren de lucht niet door de kamer verspreiden, kunnen gedeelten onverwarmd en verontreinigd blijven.

Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilator die warmte gelijkmatig door de kamer laat circuleren

Dyson luchtreiniger/verwarmingsventilatoren vermengen en circuleren de lucht, zodat ze de hele kamer gelijkmatig verwarmen en reinigen.⁸

 • 8 In maximumstand.Getest op luchtverspreiding (DTM 801), reinigingsdekking in een kamer van 81 m³ (TM-003711) en verwarmingsprestatie in een kamer van 35 m³ (DTM 961).

Dyson Pure Hot+Cool™ luchtreinigingsventilator zwart

Algehele beoordeling

4

Veelgestelde vragen

Blijft het lcd-scherm de hele nacht aanstaan?

Als je de helderheid van het lcd-scherm van de luchtreiniger/verwarmingsventilator hinderlijk vindt, kun je met de afstandsbediening of met de Dyson Link-app de nachtstand instellen.Wanneer de luchtreiniger in bedrijf is, wordt dat aangegeven met een icoontje van een maan; na 10 seconden wordt het hoofdscherm echter uitgeschakeld, zodat je ongestoord kunt slapen.

Hoe lang moet ik mijn luchtreiniger/verwarmingsventilator aan laten staan?

De automatische stand van uw luchtreiniger/verwarmingsventilator regelt de luchtkwaliteit bij u in huis zonder dat u het apparaat hoeft te bedienen. Hij staat dus alleen aan wanneer dat nodig is.Wij adviseren u in het bijzonder om de automatische stand van uw apparaat te gebruiken als u of iemand anders bij u thuis lijdt aan allergieën of ademhalingsaandoeningen

Waar kan ik mijn luchtreiniger/verwarmingsventilator het beste plaatsen?

De luchtreinigingsventilator is ontworpen voor het reinigen van de lucht in afzonderlijke ruimtes. Je kunt hem dus het beste gebruiken in de ruimte van jouw huis waar je de meeste tijd doorbrengt.Plaats het apparaat altijd op een plek met rondom zo'n 50-60 cm vrije ruimte, zodat de lucht goed kan circuleren.

Kies je model

 • 3 in 1: Luchtreiniger, ventilator en verwarming
  Dyson Pure Hot+Cool™ luchtreinigingsventilator wit

  3 in 1: Luchtreiniger, ventilator en verwarming. Verwijdert automatisch gassen, verontreinigende stoffen en allergenen.²

  Luchtstroom Max stand: 310 l/s

  Intelligente luchtreiningsbediening met de Dyson Link-App

  1 accessoire inbegrepen Alles weergeven Verbergen Klik voor meer informatie
  Afstandsbediening

  Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat bevestigd worden.

  • Nu met gratis extra filter
  €649,00
  Nu met gratis extra filter
  Nu met gratis extra filter
 • 3 in 1: Luchtreiniger, ventilator en verwarming
  Dyson Pure Hot+Cool™ luchtreinigingsventilator zwart

  3 in 1: Luchtreiniger, ventilator en verwarming. Verwijdert automatisch gassen, verontreinigende stoffen en allergenen.²

  Luchtstroom Max stand: 310 l/s

  Intelligente luchtreiningsbediening met de Dyson Link-App

  1 accessoire inbegrepen Alles weergeven Verbergen Klik voor meer informatie
  Afstandsbediening

  Kan met zijn gestroomlijnde vorm en magneet netjes op het apparaat bevestigd worden.

  • Nu met gratis extra filter
  €649,00
  Nu met gratis extra filter
  Nu met gratis extra filter

Ontdek Dyson luchtreinigers

Koop bij Dyson

2 of 5 jaar garantie

Jouw Dyson-garantie

We blijven voor onze apparaten zorgen, ook nadat ze zijn verkocht. We bieden vijf jaar garantie op onderdelen van en arbeid aan onze sledestofzuigers, en twee jaar op snoerloze apparaten, föhns, luchtreinigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren.

Als je iets koopt via de Dyson webshop, kun je ervoor kiezen om jouw garantie automatisch te registreren, zodat je verder geen formulieren meer hoeft in te vullen. 

Gratis bezorging en retour

Gratis bezorging

Alle bestellingen worden gratis geleverd.

Reserveonderdelen en accessoires kunnen afzonderlijk bezorgd worden via standaard bezorging (3-5 werkdagen).

Mogelijke bezorgingstijden

Bestellingen die op werkdagen (maandag tot en met donderdag) vóór 14:00 zijn geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bestellingen in het weekend en op werkdagen na 14:00, worden binnen twee dagen geleverd.

Let op: Vanwege de huidige omstandigheden kan het iets langer duren voordat je de bestelling ontvangt. We streven ernaar de volgende dag te leveren, wegens drukte kan dit tot 2-3 werkdagen duren.

Gratis retour

Als je om een of andere reden het apparaat wilt retourneren, kun je het binnen 30 dagen nadat je het apparaat hebt ontvangen retourneren. Zonder bijkomende kosten.

30 dagen bedenktijd

Niet tevreden, geld terug.

Bevalt het product niet, dan heb je 30 dagen de tijd om het product te retourneren.

Hoe kan ik het product retourneren?

Om de producten te retourneren, zul je ons na ontvangst van alle artikelen, de producten binnen 30 dagen met het bijgeleverde retourformulier en retourlabel terugsturen. 

In hoeverre mag ik het product testen om te besluiten of ik tevreden ben of dat ik het product wil retourneren?

Wanneer je een artikel koopt via de Dyson webshop, mag je het product thuis testen, zodat je de kenmerken en werking ervan kunt beoordelen. Bijvoorbeeld in het geval van een stofzuiger: je mag de stofzuiger inschakelen en testen op een deel van je huis om te zien of de zuigkracht voldoende is.

Als je echter besluit de machine in gebruik te nemen en je hele huis hiermee een paar dagen lang volledig schoon te maken, wordt dit niet langer als een test beschouwd. Als je na dergelijk gebruik toch besluit het product te retourneren binnen de bedenktijd van 30 dagen, kan Dyson een vergoeding vragen voor de waardevermindering van het product veroorzaakt door jouw extensieve gebruik dat redelijkerwijs niet nodig was om het product te kunnen beoordelen. 

Beste prijsgarantie

Dyson Prijsgarantie

Onze prijzen worden dagelijks gecontroleerd en gematcht. Je kunt erop vertrouwen dat Dyson.nl de beste prijs aanbiedt.
Als je binnen 7 dagen na aankoop hetzelfde model vindt dat door Coolblue, Bol.com, Krefel, Media Markt, HiFi of iBood voor een lagere prijs is geadverteerd, betalen we het verschil terug. Neem dan contact op met onze klantenservice op 0800-39208. 

 • Het product moet exact hetzelfde model zijn als op Dyson.be en op voorraad zijn bij één van de in aanmerking komende retailers.

 • Bewijs van de geadverteerde prijs door een gekwalificeerde Nederlandse retailer is vereist.

 • De volgende retailers komen in aanmerking: Media Markt, BCC, Coolblue, Bol.com (m.u.v. Dyson producten die niet rechtstreeks door Bol.com worden verkocht maar door een Plaza partner) en HiFi of iBood.

 • De prijsgarantie is niet van toepassing als jouw aankoop deel uitmaakt van een set dat ook afzonderlijk tegen de volledige prijs kan worden gekocht.

 • Restituties worden binnen 10 werkdagen verwerkt door onze klantenservice.

 • Het geadverteerde product moet nieuw zijn en in de originele verpakking. Belofte is niet van toepassing als het product is gereviseerd, opgeknapt, gebruikt, beschadigd, geretourneerd, in een open doos of een demonstratieproduct.

 • Dyson prijsgarantie is niet geldig op handdrogers, onderdelen en accessoires.

 • Amazon, Alexa en hierbij behorende logo's zijn handelsmerken van Amazon.com, Inc. of met haar verbonden ondernemingen.
 • Apple en het Apple-logo zijn handelsmerken van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. App Store is een servicemerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.
 • Google Play en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.